23948sdkhjf

Sjællandsk pastakæde er gået konkurs

Den københavnske restaurantkæde Pasta La Pasta, der har tre restauranter i hovedstaden, er gået konkurs.

Det fremgår af Statstidende

Kæden blev stiftet i 2018 af Martin Bøie Ipsen og Morten Paaske Christensen, der begge er kendte ansigter i det københavnske restaurantmiljø.

Pasta La Pasta har fået lavet al sin pasta og sine saucer i Norditalien, og konceptet var, at det så blev tilberedt i de tre restauranter på cirka 10 minutter.

Om konkursbegæringen fortæller advokat Stefan Simmelsgaard Hansen, der er indsat som kurator, til Finans, at den er kommet fra en kreditor, som har lånt selskabet penge - penge, der ikke kan tilbagebetales, selv om stifterne har forsøgt at finde en løsning.

- Vi arbejder selvfølgelig på, at der også skal være et Pasta La Pasta i fremtiden og forsøger at redde arbejdspladser. Der er allerede god interesse, men der bliver ikke nok til at dække tabet i forbindelse med konkursen, siger kuratoren til mediet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094